Wanneer het wéér een paraplu-dag is

De meeste mensen vinden een regenachtige dag jammer en niks aan. Toch ziet de wereld er beeldschoon uit wanneer het met bakken uit de hemel komt. Je moet er alleen de tijd voor nemen om het te bewonderen. Om niet compleet met natte kleding thuis te komen bestaat er de paraplu!

Als je nu naar buiten kijkt denk je er nog niet echt aan, het is toch bijna zomer! Maar wanneer de zon ons weer zal verlaten zal de regen weer op ons nederdalen. Het is daarom erg verstandig om een paraplu te hebben die je beschermd tegen de regen. Vandaar dat de paraplu in dit artikel in de spotlight staat.

De paraplu is een stok met handvat haaks daarop een scherm dat de gebruiker beschermt tegen de regen. Dit scherm is waterafstotend en is over een aantal dwarsbalken gespannen. De naam paraplu komt van het Franse woord parapluie dat ‘tegen  de regen’ betekend.

Tegenwoordig zijn er vele verschillende soorten soorten en maten paraplu’s. Paraplu aanbieders hebben daarom ook een ruim assortiment beschikbaar. Er zijn namelijk kinderparaplu’s, golfparaplu’s, stormparaplu’s, bruidsparaplu’s, doorzichtige paraplu’s en opvouwbare paraplu’s. Naast dat er vele soorten paraplu’s zijn, kun je ze ook in verschillende kleuren bedrukken. Het is dus mooi als je jouw eigen naam, logo of slogan op je paraplu kan bedrukken. Tijdens een regenachtige dag kun je jouw merknaam dus eenvoudig aan een grote groep mensen laten zien.