cheese, snacks, appetizer-1887233.jpg

Thuis borrelen of naar het terras

Het is weekend en je wilt lekker met je vrienden gaan borrelen. Ga je naar het terras of ga je liever thuis borrelen? Sinds de corona pandemie zijn we steeds vaker thuis gaan borrelen. Eerst zou ik liever naar het terras gaan, maar ik heb toch gemerkt dat thuis borrelen net zo leuk of misschien wel leuker kan zijn.

Voordelen van thuis borrelen

Ik heb de laatste tijd gemerkt dat thuis borrelen met vrienden of familie veel voordelen heeft. Natuurlijk is het beter voor de portemonnee. Je kan zelf een boodschappenlijstje maken waar je zin in hebt en in de supermarkten en andere winkels betaal je niet de hoofdprijs als op het terras. Ook heb je veel meer keuze qua eten en drinken. Je hoeft je niet te houden aan een menu. Je kan bijvoorbeeld zelf drankjes halen in de supermarkt of slijterij. Ook kun je bijvoorbeeld bij een kaaswinkel in de buurt hapjesplanken bestellen.

Het fijne is ook dat je jouw muziek kunt draaien, de tv aandoen als er een leuke wedstrijd op is, spelletjes spelen etc.. Dit vind ik wel fijn omdat ik zo zelf samen met mijn vrienden de avond kan indelen. Wij houden wel van een spelletje dus is het fijn dat je dat thuis ook kan doen.

Toch naar het terras

Dat thuis borrelen zoveel voordelen heeft betekent niet dat naar het terras gaan niet leuk is. We hebben al lange tijd thuis gezeten en erop uitgaan is natuurlijk harstikke lekker nu het weer mag en kan. Met het mooie weer dat eraan komt is naar het terras gaan net zo lekker.

terras