Restaurant Kreta Almelo

In deze blogpost wordt er over een restaurant in Almelo geschreven, namelijk restaurant Kreta. Dit restaurant zal ik op een paar punten beoordelen. Deze punten zijn:

  • De locatie van het restaurant
  • De menukaart van het restaurant
  • Is het restaurant populair op het internet (o.b.s. reviews)
  • Hoe is de bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De locatie van het restaurant

Het restaurant is gevestigd in de Klara zetkinkstraat in Almelo. Het bevind zich in het midden van het centrum en heeft een prachtige ligging bij het water. Het restaurant is bereikbaar via meerdere routes waardoor iedereen er naar toe kan gaan vanuit elke richting.

Na wat foto’s van het restaurant te hebben bekeken valt mij op dat het zeer luxe is en dat je er prachtig kunt eten. Het is zeer ruim en de sfeerverlichting geeft een gezellige uitstraling.

De menukaart van het restaurant

Wanneer ik op de website van Restaurant Kreta kijk krijg je bovenaan een menu. De eerste categorie die dan voorkomt is de menukaart. Wanneer je daarop klikt wordt je naar beneden op de pagina gestuurd. Hierbij krijg je keuze uit tien soorten gangen die logisch zijn opgebouwd. Wat opvalt is dat de prijzen iets hoger dan gemiddeld zijn.

Bij Restaurant Kreta heb je de keuze om Grieks te eten. Hierbij heb je een ruime keuze aan gerechten. Daarnaast is er voor ieder wat wils, zo kunnen mensen die vegetarisch zijn ook genieten van verschillende gerechten.

Populariteit

Wat mij opvalt is dat de recensies van het restaurant allemaal klanten zijn die een plezierige ervaring hebben beleefd. Het geven het restaurant 5 sterren, voornamelijk door de keurige bediening, de smakelijke gerechten en de gezellige sfeer. Er zijn rond de 700 recensies op alleen google, daarbij staan ook foto’s van mensen die van hun gerechten genieten.

Parkeergelegenheid

Als er naar bereikbaarheid en parkeergelegenheid wordt gekeken kan ik meteen de conclusie trekken dat de ligging van het restaurant ideaal is. Het ligt in het midden van het centrum. Waardoor iedereen die een dag in de stad beleefd er langs kan gaan. Ook voor een avondje lekker uit eten is het makkelijk bereikbaar. Je kan er via veel verschillende routes komen. Daarnaast staat er voor het restaurant een enorme parkeerhaven waar jij je auto kan parkeren.

Conclusie

Met zekerheid kan ik restaurant Kreta een 10 voorschotelen. Het is uiteraard de moeite waard om er een kijkje te nemen en je smaakpapillen laten overweldigen door de lekkere verse gerechten.