Textielproducent Wonder-World Almelo

Eén van de winkels in Almelo is een textiel drukkerij. En als we het hebben over dé specialist in Twente op het gebied van textiel bedrukken dan hebben wij het over Wonder-World . Wonder-World levert al ruim 40 jaar diverse soorten textielproducten. Zij hebben een ruim assortiment dat nog altijd wordt uitgebreid.

Woontrends

Wonder-World levert o.a. woontrends zoals diverse sierkussens, hondenkussens, zitzakken, spijkerstof artikelen, proefjes met eigen print en ontwerp en peuterstoeltjes. Al deze artikelen worden op maat gemaakt zodat de ruimte waar deze worden geplaatst gezellig en warm aangekleed wordt. Wat Wonder-World ook zo speciaal maakt is dat zij hun producten kunnen bedrukken met alles wat jij er op zou willen hebben. Ook voor bedrijven is dit een goede techniek om hun logo op kussens te bedrukken. Maar ook als je bijvoorbeeld iemand wil verrassen met een afbeelding naar keuze op een kussen. Deze variëren van 29,-  voor een kleine kussen (40 x 40 cm) en 39,- voor een grote (40 x 60 cm).

Lounge & tuinkussens

Wonder-World heeft ook een ruim aanbod aan loungekussens en tuinkussens. Deze kun je ook op maat laten ontwerpen en vervaardigen in de werkplaats in Almelo. Hierin zijn de specialisten van Wonder-World elke dag aan het werk om aan de wensen en behoeftes van de klanten te voldoen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een loungeset heb aangeschaft met een moeilijke vorm waarbij geen bijpassende kussens voor zijn te vinden. Voor jou is dat natuurlijk heel vervelend, voor Wonder-World is het een dagelijkse bezigheid om zulke problemen op te lossen. Zo maken zij die niet alleen op maat, maar ook een kleur of een eventuele extra bedrukking.

Indien jij interesse hebt in een (door jou) gepersonaliseerde (lounge)kussens te laten maken kun je de gewenste kleur, dikte, breedte, lengte, stof en model doorsturen. Wonder-World maakt een gepaste offerte en neemt dan contact met je op om te kijken of alle details duidelijk zijn.