Demako gebruikte gerenoveerde woonunits

Voor sommigen mensen is het op bepaalde momenten in het leven (tijdelijk) onmogelijk om in een eigen woning te verblijven. Hier kunnen talloze redenen voor zijn. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een plotselinge verbouwing of medische problemen. Een goede oplossing om toch dicht bij huis te blijven en/of op het bestaande terrein te staan is een extra woon unit plaatsen.

Een mantelzorgwoning is in de meeste gevallen ook een sterke oplossing wanneer een naaste of geliefde zorg vraagt. Een mantelzorgwoning geeft die persoon de ruimte om te leven, maar kan daarbij hulp krijgen wanneer diegene het nodig heeft. Hierdoor houden degene die zorg nodig heeft en de mantelzorger op deze manier hun eigen woning.

Zo’n woonunit plaatsen vergt specialisatie. Gelukkig zijn er genoeg aanbieders die kant en klare woningen zo snel en goed kunnen plaatsen.

Demako Woonunits

Wanneer het voor jou nodig is om een woonunit te plaatsen is het bedrijf Demako Units de oplossing. Zij zijn gespecialiseerd op het aankopen, het renoveren en daarbij het plaatsen van de woningen. Omdat de units vrijwel altijd tijdelijk worden geplaatst is het goed mogelijk om een kwalitatief goede unit aan te schaffen tegen een niet al te dure prijs. Daarbij zorgt Demako ervoor dat de woonunit aan de eisen voldoet.

Tijdelijke woonunit

Een tijdelijke woonunit kan op jouw eigen grond worden geplaatst. Hierbij worden ze kant en klaar ingericht en aangeleverd op de locatie waar jij het wenst. Wanneer je de woonunit niet langer meer nodig hebt kan die worden verwijderd.

Gebruikte woonunit

Doordat er vele woonunits zijn gebruikt is er een handel ontstaan waardoor er veel 2e hands woonunits worden verkocht. Dit is veelal een goedkopere optie, maar het is ook een optie waar meer bij komt kijken. Wat is bijvoorbeeld de staat van de woonunit? wie regelt het vervoer? Wie plaatst het neer en hoe staat het met de financiering ervan? Op het moment dat je een woonunit nodig hebt heb je waarschijnlijk andere dingen aan je hoofd en heb je geen zin in die vragen.

Gelukkig ondersteunt Demako je bij het kopen van een 2e hands woonunit. Meestal hebben ze zelf units die direct kunnen worden geleverd. Na de aankoop van de unit wordt deze door Demako gerenoveerd, waardoor de unit aan de laatste veiligheidseisen voldoet. Daarnaast regelen zij het papierwerk met betrekking tot vergunningen en krijg je advies betreft de financiering. Tot slot regelen zij het vervoer zodat de mensen die in de unit gaan wonen er snel en prettig in kunnen verblijven. Wanneer je de woonunit niet meer nodig heb wordt deze uiteraard door hetzelfde netwerk weer verkocht via Demako.

Neem contact op met Demako

Demako Units is gevestigd in Markelo in de provincie Overijssel. Zij zijn met diverse projecten bezig in Oost Nederland vanwege de gunstige ligging. Ben je geïnteresseerd in de diensten of heb je vragen? neem dan contact op met Demako Units.