Voetencentrum Wender: de voeten specialist

De voeten houden het lichaam staande, het is niet voor niets de basis van het menselijk lichaam. Mensen vergeten soms aandacht te besteden aan hun voeten en hierdoor kunnen er problemen ontstaan. Wanneer bepaalde zenuwen of spieren in de voeten klachten krijgen kunnen deze uiteenlopen tot andere lichamelijke klachten of afwijkingen, bijvoorbeeld aan de knieën, enkels, heupen of de rug. Gelukkig zijn daar podotherapeuten voor. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van voeten en de klachten die voor kunnen komen.

Zet de juiste stap

De oplossing van jouw voetklachten is Voetencentrum Wender. Zij bieden de specialistische zorg aan iedereen waardoor de voetklachten binnen enkele afspraken verdwijnen als kiespijn. De oplossing kan makkelijk zijn, bijvoorbeeld het gebruiken van inlegzooltjes of door een verkeerde sporthouding.

Pedicure

Er zijn vele redenen om aandacht aan jouw voeten te besteden. Denk bijvoorbeeld aan het verkomen van pijnklachten bij verschillende staande beroepen of bij het uitvoeren van een sport. Denk hierbij aan een pedicure. Dit is niet zoals veel mensen denken een “overbodige luxe”. Een pedicure verzorgt alledaagse voetproblemen zoals eeltvorming, likdoorns, verdikte nagel, schimmelnagels, zweetvoeten en kloven.

Adviezen

Naast dat Voetencentrum Wender behandelingen geeft, geven ze ook diverse adviezen uit. Adviezen over welke schoenen je moet dragen, sportadviezen met betrekking tot blessuren en hoe je er het beste mee om kan gaan en wat je het ebste kunt doen als je een medische aandoening aan de voeten hebt.