Afbeelding van succo via Pixabay

Advocaten in Almelo

Ben je op zoek naar een advocaat in de omgeving van Almelo? Een goed betrouwbaar advocaten kantoor is belangrijk! Afhankelijk van het rechtsgebied waarvoor je een advocaat zoekt zijn er meerdere mogelijkheden. We zetten een paar verschillende rechtsgebieden voor je op een rijtje.

Procesrecht

Heb je een advocaat nodig voor een dagvaarding, een kortgeding of voor hoger beroep? Het is van groot belang dat een procedure tijdig en op de juiste wijze door een daarvoor bevoegde partij in behandeling wordt genomen. Wanneer je niet aan de regels voldoet wat betreft een procesrecht zaak kan dit grote gevolgen hebben. Laat je dus op tijd adviseren door een advocaat procesrecht.

 Ondernemersrecht

Ben je ondernemer en heb je een advocaat nodig? Zorg dat je een advocaat vindt die gespecialiseerd is in het ondernemersrecht. Mochten er problemen zijn tussen aandeelhouders, een overname van een bedrijf of een aansprakelijkheid dan kun je beter goed voorbereid zijn met het advies van een ondernemersrecht advocaat. Een advocaat weet precies welke opties er zijn en kan je hierover het beste informeren.

Incasso

Mocht je problemen hebben met niet betalende klanten? Dit kan erg hoog oplopen. Uiteraard wil je graag je geld ontvangen en zal je hier op een bepaald punt zelf stappen voor ondernemen. Met een incassoadvocaat kun je een incassoprocedure doorlopen om vervolgens over te kunnen gaan op het aanvragen van beslaglegging waarbij je de niet betalende partij de keuze krijgt om te betalen of de deurwaarde een beslaglegging gaat doen.

Arbeidsrecht

Bij een arbeidsovereenkomst komen de nodige regels waar je je aan moet houden. Heb je problemen met je werknemer en wil je graag het dienstverband beëindigen? Zorg dat je er rekening mee houdt dat er wat haken en ogen zitten aan het verbreken van een arbeidsovereenkomst. Zo zijn er ook zaken zoals een concurrentiebeding, relatiebeding, ontslagvergoeding, reorganisatie etc waarbij het verstandig is om je goed te laten informeren door een arbeidsrecht advocaat.

bouwrecht

Heb je een aannemingsovereenkomst met je aannemer over een bouwprocedure maar loop je daarmee tegen verschillende problemen aan tijden de bouwprocedure. Een bouwrecht advocaat weet alle ins en outs van een aannemingsovereenkomst en kan het beste advies geven op het gebied van bouwrecht.

Heb je een advocaat nodig voor een van bovenstaande rechtsgebieden? In Almelo zit een advocatenkantoor met meerdere advocaten die gespecialiseerd zijn in een van deze rechtsgebieden!