Wijn proeven op elke locatie

Ben jij ook zo gek op een lekker glas wijn? Dan wordt het tijd om met een paar vriendinnen af te spreken om een wijnproeverij te gaan doen. Wijn proeven kun je uiteraard zelf organiseren of laten organiseren. Met een paar meiden gezellig bij elkaar komen en genieten van een lekker glas wijn is voor deze zomer wel een echte must.

Wijnproeverij in huis

Een wijnproeverij organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Het enige wat je nodig hebt zijn een stel gezellige meiden, wijnglazen, een locatie en wijn! Nu kan een locatie vrij makkelijk geregeld zijn, bij iemand thuis is een wijnproeverij makkelijk te realiseren. Aangezien het weer nog wel is wisselend kan zijn in Nederland is het altijd handig om te zorgen dat er een mogelijkheid is om zowel binnen als buiten te zitten.

Wijnproeverij in het park

Als er dan geen locatie is waar jullie een wijnproeverij kunnen organiseren is het ook mogelijk om een park in de buurt te zoeken. Bij een wijnproeverij in het park ben je wel afhankelijk van het weer dus een goed back-up plan is altijd belangrijk. Als het mooi weer is, is een park toch echt wel een gave locatie voor een wijnproeverij!

Zelf organiseren of laten organiseren?

Een wijnproeverij met vriendinnen kun je zelf organiseren of laten organiseren. Mocht je het zelf willen organiseren zijn er wel een aantal dingen om rekening mee te houden zoals het inslaan van de boodschappen en het regelen van de wijnglazen. Het voordeel van zelf organiseren is dat je zelf de wijnen kunt uitkiezen maar het nadeel is dat je zelf weinig hebt aan de wijnproeverij. Je bent zelf bezig met het inschenken van de wijnen en om te zorgen dat alles goed verloopt.

Wil je toch liever zelf ook meegenieten van de wijnproeverij net als je vriendinnen? Dan is het toch wel handig om voor een georganiseerde wijnproeverij te kiezen. Je kunt bij Wineble een wijnproeverij organiseren voor 19,50 per persoon. Je kunt dan zelf ook genieten van de wijnproeverij net als je vriendinnen en er een gezellig moment van maken!