Ideeën voor handige cadeautjes

Het is best een vaak voorkomende situatie: je hebt een verjaardag in je agenda staan, maar je moet er nog wel een cadeautje voor kopen. Je stelt het telkens uit tot op het laatste moment en wat moet je dan? Een bosje bloemen of chocolade is afgezaagd om te geven. Hieronder een paar voorbeelden van een grappig, handig of leuk geschenk waar iedereen blij van wordt.

Scooter

Tegenwoordig kun je op internet alles kopen. Wat tegenwoordig erg trendy is, is een elektrische scooter. Deze kleine stepjes met ingebouwde motor met daarbij een zadel zijn erg handig om kleine afstanden snel af te leggen. Ook kun je langere afstanden er mee afleggen afhankelijk van het soort scooter dat je hebt. Een scooter is een handig en leuk cadeau waar mensen veel profijt van kunnen hebben. Daarnaast is het beter voor het milieu dan wanneer je een auto rijdt.

Paraplu

Een paraplu is niet iets dat je snel als cadeau zou geven, dit met de gedachte dat het best flauw kan overkomen. Maar hoe vervelend is het als je een keer door de regen moet lopen terwijl het onwijs hard regent? Dan ben je met niks blijer dan met een paraplu. Een paraplu kun je altijd maar beter hebben. Daarnaast zijn er onwijs veel soorten waar je uit kan kiezen. Je kunt kiezen uit diverse kleuren maar ook of je een paraplu bedrukt wil hebben. Waarom een dood normale paraplu kopen als je ook kunt kiezen voor een mooie paraplu met kleur?

Thermoskan

Een ander geschenk waar verrassend veel mensen mee blij zijn, zijn thermoskannen. Voor studenten die dagelijks met de bus of trein moeten reizen is dit een geschenk die jarenlang mee gaat. Daarnaast zijn ze ook niet duur!

Waardebon

Wanneer je echt niet weet wat voor cadeau je iemand moet geven, kun je ze een waardebon geven. Bij bijna elke webshop kun je met een waardebon terecht. meestal kun je hierbij ook kiezen hoeveel saldo je erop wilt zetten. Hierdoor kom je in principe nooit met een cadeau aan die ze niet leuk vinden, aangezien ze die zelf met het geld kunnen kopen.