Een veelzijdige boekhandel

In almelo zit boekhandel broekhuis, een boekhandel die veelzijdig is. Zo kun je er veel meer dingen kopen dan alleen boeken. Dit maakt het erg leuk.

Boeken

Bij de boekhandel in Almelo kun je vele leuke boeken kopen. Je kunt er nieuwe boeken kopen en/of huren en ook tweedehands boeken. De boekhandel heeft 154 jaar ervaring en weet dus wel wat er speelt in de markt. Boeken zijn er in allerlei categorie├źn te verkrijgen. Van geschiedenis tot sport tot spanning, alles is te verkrijgen bij boekhandel broekhuis.

Naast boeken en tweedehandsboeken kun je er ook e-boeken bestellen. Deze kun je op je e-reader zetten of op je telefoon of ipad. Erg handig om mee te nemen op vakantie of in de trein. Zo mis je nooit een spannend stuk en kun je altijd doorlezen.

Meerdere leuke dingen

Naast boeken kun je bij boekhandel broekhuis ook puzzels & spellen, muziek, cadeaus en evenementen bestellen. Dat maakt de boekhandel erg veelzijdig en leuk. Er is een heuse spelletjesafdeling waar je kunt genieten van heel veel aanbod aan spelletjes. Naast de spelletjes afdeling is er ook een ruim aanbod aan muziek, deze zijn te verkrijgen in cd maar ook op vinyl. Een fraai assortiment aan klassiek, pop en jazz.

Er zijn ook evenementen bij boekhandel broekhuis. Waarbij er interviews zijn met schrijvers en schrijfsters over hun verhaal. Erg leuk om eens bij te zijn en alles mee te maken. Zo duik je in de wereld van de schrijvers en schrijfsters.